Με βροχές και σχετική ύφεση αργότερα ο καιρός της Κυριακής 3/1/21.

Χαμηλό ευρισκόμενο στην περιοχή της Ιταλίας θα επηρεάσει τον καιρό στην χώρα μας με μέτωπο κακοκαιρίας.
Από τις νυχτερινές ώρες του Σαββάτου και κυρίως από τις μεταμεσονύκτιες ώρες προς Κυριακή βροχές αναμένονται σε πολλές περιοχές αρχής γενομένης των νησιών του Ιονίου,της Ηπείρου,της δυτικής και κεντρικής Στερεάς,της δυτικής βορειοδυτικής Πελοποννήσου.
Τα φαινόμενα στο Ιόνιο την δυτική Στερεά, την δυτική βορειοδυτική Πελοπόννησο ενδέχεται να είναι ισχυρά και μεγάλος ο κίνδυνος εκδήλωσης και τοπικά ισχυρών καταιγίδων.
Στις υπόλοιπες περιοχές θα έχουμε βροχές περισσότερες στην Μακεδονία και Θράκη όπου Θράκη κατά διαστήματα ίσως έχουν τοπικά έντονο χαρακτήρα. Βροχές αναμένονται και στην Θεσσαλία περισσότερες προς τα δυτικά του διαμερίσματος.. Στο Αιγαίο πιο τοπικά τα όποια φαινόμενα ενω δεν αναμένεται να επηρεαστεί εξ ολοκλήρου παρά μόνο με συννεφιές και κυρίως τις πρωινές ώρες της Κυριακής.
Τις μεσημβρινές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει σχετική ύφεση καταστώντας πιό άστατος όπως Μακεδονία Θεσσαλία, ανατολική Στερεά και ανατολική Πελοπόννησο με μεγάλα ανοίγματα!
Στο νησί της Εύβοιας βροχές κατά διαστήματα μέτριας έως ισχυρής έντασης κυρίως τις νυχτερινές ώρες έως τις πρωινές ώρες της Κυριακής όπου μετά το μεσημέρι θα έχουν ύφεση.
Το νησί της Κρήτης δεν θα επηρεαστεί ιδιαίτερα,ωστόσο τοπικές βροχές ενδέχεται να πέσουν στο νησί κυρίως στα κεντρικά και δυτικά, τις πρωινές ώρες με γρήγορη βελτίωση.
Αργά το βράδυ της Κυριακής νέος γύρος βροχών και καταιγίδων στην δυτική Ελλάδα.
Άνεμοι νότιοι νοτιοδυτικοί 5+6 τοπικά 7 μποφόρ στο Ιόνιο και μέτριοι ενισχυόμενοι σε ισχυρούς στο Αιγαίο στα βόρεια τμήματα του.
Θερμοκρασία από 3 η ελάχιστη έως 18 η μέγιστη.
Θεσσαλονίκη βροχές στην διάρκεια της νύχτας, περισσότερες τις πρωινές ώρες και ύφεση τις μεσημβρινές ώρες.
Άνεμοι ασθενείς έως μέτριους.
Θερμοκρασία από 9 έως 15.
Αττική τοπικές βροχές την νύχτα και τις πρωινές ώρες περισσότερες στα βόρεια του νομού μετά το μεσημέρι ωστόσο βελτίωση θα παρουσιάσει ο καιρός.
Άνεμοι νότιοι 4-5 εξασθενούντες.
Θερμοκρασία απο 14 έως 17.

Γιάννης Πασπαλιάρης(Johnys Paspalje).

Χάρτης υετού Ελλάδος 3/1/21
Total Page Visits: 1767 - Today Page Visits: 1
Spread the love