Στο ίδιο μοτίβο ο καιρός και την Κυριακή, βροχές και τοπικές καταιγίδες στα Κεντρικά και Βόρεια. Πρόγνωση καιρού Κυριακή 31/5/20.

Συνεχίζονται οι κατά τόπους βροχές και καταιγίδες τις θερμές ώρες της ημέρας στα Κεντρικά και Βόρεια κυρίως Ηπειρωτικά τμήματα και αύριο Κυριακή.

Συγκεκριμένα για αύριο με τοπικές βροχές θα ξεκινήσει η ημέρα στην Χαλκιδική,στην Ανατολική Μακεδονία, στην Θράκη, σε περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας και Βορείου Αιγαίου.Αργότερα και μέσα στην ημέρα βροχές θα έχουν και το Βόρειο κυρίως Ιόνιο, η Δυτική Στερεά, η Ήπειρος, η Δυτική Μακεδονία, η Θεσσαλία καθώς και περιοχές της Κεντρικής Στερεάς. Προς το απόγευμα λίγες βροχές θα σημειωθούν και σε περιοχές της Ανατολικής Στερεάς, Βόρειας Εύβοιας και Βορειονατολικής Πελοποννήσου. Προς το βράδυ ο καιρός θα παρουσιάσει βελτιώσει στα περισσότερα τμήματα με τις βροχές να παραμένουν μόνο στην Κεντρική-Ανατολική Μακεδονία και σε περιοχές της Θράκης.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από Νότιες διευθύνσεις έως τα 5bf μποφόρ.Στο Ιόνιο Δυτικοί Νοτιοδυτικοί έως τα 3bf με 4bf μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 23c με 24c βαθμούς στα Βόρεια, τους 23c στα υπόλοιπα Κεντρικά και Νότια τμήματα ενώ στα νησιά η μέγιστη θα φτάσει τους 20c βαθμούς.

Ακολουθούν χάρτες πρόγνωσης υετού 24ώρου, μέγιστων θερμοκρασιών και έντασης-διεύθυνσης ανέμων.

Χάρτης υετού 24ώρου 31/5
Χάρτης μέγιστων θερμοκρασιών 31/5
Χάρτης έντασης-διεύθυνσης ανέμων 31/5
Total Page Visits: 3101 - Today Page Visits: 1
Spread the love