Βροχερός ο καιρός αύριο Σάββατο 20/3/21,ψυχρότερος στα Βόρεια πιο μαλακός στα Νότια.

Νέα επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός το Σάββατο, καθώς χαμηλό από την βόρεια Αφρική θα συνδυαστεί με τις υψηλές πιέσεις στα Βαλκάνια και θα φέρει στην χώρα μας νέες βροχές τοπικά ισχυρές και χιόνια σε ορεινά και ημιορεινά κεντρικής βόρειας χώρας επί το πλείστον.
Νεφώσεις θα κυριαρχούν στην μεγαλύτερη διάρκεια της ημέρας.
Από τις μεταμεσονύχτιες ώρες,βροχές θα έχουν τα νησιά του κεντρικού και νότιου Ιονίου.
Στο μεγαλύτερο μέρος της Πελοποννήσου με έμφαση στα δυτικά και βόρεια που τις πρωινές ώρες ενδέχεται να έχουν και ένταση.
Η Κρήτη κυρίως τα βόρεια τμήματα της, τα νησιά του κεντρικού και νότιου Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα,που ενδέχεται να είναι και εκεί τοπικά ισχυρές ενώ μικρή αλλά υπαρκτή πιθανότητα υπάρχει και για την εκδήλωση καταιγίδων.
Στα υπόλοιπα νεφώσεις, με πιθανότητα εκδήλωσης τοπικών βροχών σε Κιλκίς ανατολική Πιερία και δυτικά τμήματα Θεσσαλονίκης.
Από τις πρωινές, προμεσημβρινές ώρες και έπειτα,οι βροχές θα αρχίσουν να απασχολούν και την Στερεά,την Θεσσαλία μεγάλο τμήμα της Ηπείρου την Μακεδονία,την Θράκη και τα νησιά του βορείου Αιγαίου.
Προσοχή σε δυτική Στερεά αρχικά και έπειτα την κεντρική, την Ήπειρο, την Θεσσαλία μετά το μεσημέρι, την Μακεδονία από μεσημέρι και κυρίως πρός τις βραδινές ώρες και τοπικά μεταξύ Χίου και Λέσβου, τα φαινόμενα θα είναι κατά περιόδους έντονα!
Από τις απογευματινές ώρες βελτίωση θα παρουσιάσει ο καιρός από το ύψος της Πελοποννήσου και νοτιότερα και ανατολικά στο Αιγαίο,σε νοητή ευθεία.
Άνεμοι από νότιες διευθύνσεις στο Ιόνιο 5 με 6 μποφόρ, στο Αιγαίο ανατολικοί βορεοανατολικοί στο βόρειο 5 με 6,νότιοι νοτιοανατολικοί στο κεντρικό και νότιο τμήμα του πελάγους.
Θερμοκρασία από -3 έως 16. Στην βόρεια Κρήτη τοπικά και 20.

Θεσσαλονίκη: νεφώσεις με τοπικές βροχές στα δυτικά του νομού, αργότερα μετά τις πρωινές ώρες οι βροχές θα αρχίσουν να εντείνονται και αργά το βράδυ ενδεχομένως να είναι δυνατές.
Άνεμοι ανατολικοί 4 με 5.
Θερμοκρασία από 5 έως 10 βαθμούς.

Αττική:νεφώσεις που τις πρωινές ώρες, θα αρχίσουν να δίνουν τοπικές βροχές, περισσότερες και πιο αξιόλογες στα πιο κεντρονότια του νομού ενώ μέχρι το μεσημέρι θα αρχίσουν να περιορίζονται στα πιο βόρεια και μέχρι το βράδυ θα σταματήσουν.

Γιάννης Πασπαλιάρης(Johnys Paspalje).

Total Page Visits: 1886 - Today Page Visits: 1
Εαν σου άρεσε μοιράσου το!