Βροχές και ισχυρές κατά τόπους καταιγίδες στα Ηπειρωτικά. Πρόγνωση καιρού Κυριακή 5/7/20.

Σοβαρή κακοκαιρία σχεδόν στο σύνολο του Ηπειρωτικού κορμού της χώρας θα εκδηλωθεί την Κυριακή με κύρια χαρακτηριστικά τις βροχές, τις ισχυρές καταιγίδες καθώς και τις κατά τόπους χαλαζοπτώσεις Ανεπηρέαστες από το κύμα κακοκαιρίας φαίνεται να παραμένουν οι περιοχές των Δωδεκανήσων, της Κρήτης, των Κυκλάδων και του Βορείου- Ανατολικού Αιγαίου.

Συγκεκριμένα βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν αρχικά στις περιοχές της Ανατολικής-Κεντρικής Μακεδονίας, Θεσσαλίας, Σποράδων, Βόρειας Εύβοιας και Βόρειας-Κεντρικής Πελοποννήσου. Αργότερα και προς τις Μεσημβρινές ώρες οι βροχές θα επεκταθούν και στην Δυτική Μακεδονία, Ήπειρο, Κεντρική Στερεά καθώς και στα Βορειοδυτικά τμήματα της Πελοποννήσου. Προς τις απογευματινές ώρες βροχές θα αρχίσουν να εκδηλώνονται και στο Ιόνιο, ενώ οι βροχές θα ενταθούν με συνοδεία καταιγίδων στις περιοχές της Ηπείρου, Κεντρικής Στερεάς, Κεντρικής Μακεδονίας, και Βόρειας-Ανατολικής Πελοποννήσου.

Θεσσαλονίκη:

Βροχερός καιρός με κατά διαστήματα ισχυρές καταιγίδες.

Αττική:

Σχεδόν αίθριος καιρός αρχικά με λίγες κατά τόπους συννεφιές κυρίως στα Βόρεια και Δυτικότερα τμήματα του νομού. Προς τις Μεσημβρινές ώρες οι συννεφιές θα αυξηθούν ενώ υπάρχει μικρή πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών-καταιγίδας στα Δυτικότερα-Βορειότερα τμήματα του νομού.

Ακολουθεί χάρτης πρόγνωσης υετού 24ώρου, μέγιστων θερμοκρασιών και έντασης-διεύθυνσης ανέμων.

Χάρτης πρόγνωσης καιρού Ελλάδος 5/7
Total Page Visits: 2618 - Today Page Visits: 1
Εαν σου άρεσε μοιράσου το!