Επιμένει η κακοκαιρία Φίλιππος στην χώρα μας με κύρια χαρακτηριστικά την αισθητή πτώση της θερμοκρασίας και τις χιονοπτώσεις σε αρκετά χαμηλά υψόμετρα

Επιμένει η κακοκαιρία Φίλιππος στην χώρα μας με κύρια χαρακτηριστικά την αισθητή πτώση της θερμοκρασίας και τις χιονοπτώσεις σε αρκετά χαμηλά υψόμετρα , για αύριο Πέμπτη ήδη από τις πρωινές ώρες θα σημειωθούν χιονοπτώσεις στην Βοιωτία , Μαγνησία , Εύβοια ( πάνω από τα 100 μέτρα στο νότιο κομμάτι , κυρίως κεντροβόρεια Εύβοια θα εντοπίζονται τα οποία φαινόμενα ) , νότια τμήματα της Χαλκιδικής , Σποράδες , Κυκλάδες τοπικές βροχές ή χιονόνερο και χιονοπτώσεις στα ορεινά , στην Κρήτη βροχές και χιονοπτώσεις πάνω από τα 500-600 μέτρα υψόμετρο .

Από τις μεσημεριανές ώρες και μετέπειτα θα υπάρξει περαιτέρω επιδείνωση του καιρού με χιονοπτώσεις σε Μαγνησία , Βοιωτία , Χαλκιδική , Εύβοια ( πάνω από τα 100 μέτρα στα νότια τμήματα της ) , Πελοπόννησο ( πάνω από τα 100 μέτρα στην ανατολική πελοπόννησο και πάνω από τα 300 μέτρα υψόμετρο στο νοτιοανατολικό κομμάτι της ) , Κυκλάδες ( πάνω από τα 200 – 300 μέτρα υψόμετρο ) , στην Κρήτη ( πάνω από τα 400 μέτρα ) , στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου ( πάνω από τα 100-200 μέτρα υψόμετρο ) , στις Σποράδες ( πάνω από τα 100 μέτρα ) δεν αποκλείεται να σημειωθούν τοπικές μπόρες χιονιού στην Βόρεια Ελλάδα , στην βορειοδυτική Θεσσαλία και στην Ήπειρο .

Τις βραδινές ώρες της Πέμπτης θα συνεχιστούν κάποιες χιονοπτώσεις σε Ανατολική Θεσσαλία , Μαγνησία , Εύβοια , Σποράδες , Κυκλάδες ( πάνω από τα 100-200 μέτρα ) , Κρήτη και Κάρπαθο ( πάνω από τα 300 μέτρα υψόμετρο ) .

Πρόγνωση Αττικής 10/3/2022

Αυξημένη συννεφιά τις πρωινές ώρες που θα δίνει χιονόνερο ή χιόνι , χιονοπτώσεις κυρίως στα βόρεια και ανατολικά τμήματα , πάνω από τα 200 μέτρα στα νοτιοδυτικά – δυτικά προάστια , πιο πυκνές χιονοπτώσεις φαίνονται τις μεσημεριανές ώρες της ημέρας στις ίδιες περιοχές ενώ τις βραδινές ώρες θα υπάρξει ανάπαυλα των φαινομένων με τα οποία φαινόμενα να εντοπίζονται στα ανατολικά τμήματα πάνω από τα 200 μέτρα . Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 7 βαθμούς στο κέντρο της πόλης .

Πρόγνωση Θεσσαλονίκης 10/3/2022

Αίθριος καιρός με λίγη συννεφιά τις πρωινές ώρες της Πέμπτης από τις μεσημεριανές ώρες και μετέπειτα δεν αποκλείεται να σημειωθούν τοπικές μπόρες χιονιού ενώ τις βραδινές ώρες θα υπάρξει βελτίωση του καιρού . Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 7 βαθμούς στο κέντρο της Θεσσαλονίκης .

Καιρική Εκτίμηση: Νίκος Τσιβγουλής

Total Page Visits: 3297 - Today Page Visits: 1
Εαν σου άρεσε μοιράσου το!