ΣΥΝΕΧΊΖΕΤΑΙ Η ΚΑΚΟΚΑΙΡΊΑ ΣΤΗΝ ΧΏΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΤΆΡΤΗ 2/3/22.

Με άστατο καιρό θα κυλήσει και η αυριανή μέρα στην χώρα μας όπου ήδη θα σημειώνονται βροχές τις πρωινές ώρες της Τετάρτης σε Εύβοια , Πελοπόννησο ( εκτός από το βορειοδυτικό κομμάτι της Πελοποννήσου , λίγα φαινόμενα στο δυτικό τμήμα της ) , στο νότιο Ιόνιο , στην Βοιωτία , στην Μαγνησία , στην Φθιώτιδα , στο νότιο τμήμα των Κυκλάδων , ισχυρές βροχές στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα . Από τις μεσημεριανές ώρες και μετά τα όποια φαινόμενα θα εντοπίζονται στο νοτιοδυτικό κομμάτι της Πελοποννήσου , στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα ( κατά τόπους έντονα ) ενώ τις βραδινές ώρες της Τετάρτης τα φαινόμενα θα αρχίσουν να εξασθενούν, λίγες βροχοπτώσεις θα συνεχιστούν στην Κρήτη . Χιονοπτώσεις θα έχουμε τις πρωινές ώρες στην Κεντρική Πελοπόννησο πάνω από τα 400-450 μέτρα υψόμετρο , στην Μαγνησία πρόσκαιρα και πάνω από τα 300 μέτρα και στην Φθιώτιδα πρόσκαιρα και πάνω από τα 200 μέτρα υψόμετρο ενώ από τις μεσημεριανές ώρες και μετέπειτα της Τετάρτης οι όποιες χιονοπτώσεις θα εντοπίζονται μόνο στην Κρήτη κυρίως πάνω από τα 800-900 μέτρα υψόμετρο .

Πρόγνωση Αττικής:
Πυκνές νεφώσεις όπου δεν αποκλείεται να σημειωθούν βροχές κατά τόπους τις πρωινές ώρες , τις μεσημεριανές ώρες τα φαινόμενα θα έχουν εξασθενήσει και θα επικρατήσει συννεφιά ενώ τις βραδινές ώρες θα παραμείνουν λίγες νεφώσεις . Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 9 βαθμούς .

Πρόγνωση Θεσσαλονίκης:
Αυξημένη συννεφιά τις πρωινές ώρες της Τετάρτης , τις μεσημεριανές ώρες θα υπάρξει ηλιοφάνεια και τις βραδινές ώρες θα επικρατήσει ξαστεριά . Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 8 βαθμούς .
Καλό μήνα σε όλους!!

Νίκος Τσιβγούλης(νικος τσιβγουλης).

Total Page Visits: 3457 - Today Page Visits: 1
Spread the love