Φθινόπωρο προσεχώς, οδεύοντας προς το Καλοκαίρι… Σημαντική επιδείνωση του καιρού βροχές – καταιγίδες. Πρόγνωση καιρού Τρίτη 26/5/20.

Σημαντική επιδείνωση του καιρού αύριο Τρίτη στην χώρα μας με αρκετές βροχές, καταιγίδες και αισθητή πτώση της θερμοκρασίας.

Συγκεκριμένα βροχές αρχικά θα έχουν περιοχές της Ανατολικής Στερεάς, Βορείου Αιγαίου καθώς και περιοχές της Ηπείρου. Κατά την διάρκεια της ημέρας οι βροχές θα επεκταθούν στο σύνολο σχεδόν της Ηπειρωτικής χώρας και του Ιονίου. Παράλληλα θα εκδηλωθούν και καταιγίδες τοπικά ισχυρές.Τι βραδυνές ώρες θα επιρρεάστουν και οι Κυκλάδες καθώς και τα νησιά του Ανατολικού και Βορείου Αιγαίου. Ανεπηρέαστες από την σημαντική αυτή καιρική αλλαγή αύριο, φαίνεται να μένουν η Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν Βόρειοι 5bf μποφόρ τοπικά και 6bf μποφόρ.Στο Ιόνιο θα πνέουν Βορειοδυτικοί έως τα 7bf μποφόρ τοπικά.

Η θερμοκρασία σε σημαντική πτώση θα φτάσει στα Βόρεια τους 18c βαθμούς, στα υπόλοιπα Κεντρικά και Νότια τμήματα τους 21c με 22c βαθμούς ενώ στα νησιά η μέγιστη δεν θα ξεπεράσει τους 20c με 21c βαθμούς.

Ακολουθούν χάρτες πρόγνωσης υετού 24ώρου, μέγιστων θερμοκρασιών και έντασης-διεύθυνσης ανέμων.

Χάρτης υετού 24ώρου 26/5
Χάρτης μέγιστων θερμοκρασιών 26/5
Χάρτης έντασης-διεύθυνσης ανέμων 26/5

Total Page Visits: 3578 - Today Page Visits: 1
Εαν σου άρεσε μοιράσου το!