Πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού την Τετάρτη 31/3/21.

Με νεφώσεις κυρίως στα ανατολικά ηπειρωτικά και το Αιγαίο θα κυλήσει η αυριανή ημέρα.
Τοπικές βροχές σε ανατολική Μακεδονία και Θεσσαλία,καθώς και στα νησιά του νοτίου Ιονίου πελάγους και το κεντρικό Αιγαίο όπου πιθανόν στα νότια να είναι πιο αξιόλογες.
Θράκη και Ήπειρος φαίνεται να μην επηρεάζονται παρά με διαστήματα συννεφιάς και αρκετή ηλιοφάνεια χωρίς να αποκλείονται λίγα φαινόμενα κυρίως στα ορεινά της Ηπείρου.
Η Ανατολική Στερεά η Πελοπόννησος και από τις μεσημεριανές ώρες η Κρήτη, φαίνεται να έχουν αρκετές βροχές κατά διαστήματα δυνατές κυρίως τις βραδινές ώρες ξημερώνοντας Τετάρτη και τις μεσημεριανές ώρες επίσης με σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα.
Στην Κρήτη ωστόσο τα φαινόμενα θα διαρκέσουν τουλάχιστον έως αργά το βράδυ και μάλιστα θα είναι ισχυρές,ας έχουν εκεί οι κάτοικοι την δέουσα προσοχή, δεν αποκλείονται πλημμυρικά φαινόμενα κατά την έξαρση των φαινομένων!
Χιόνια αναμένονται στα ορεινά της κεντρικής και νότιας χώρας και στα ορεινά της Κρήτης.
Άνεμοι από βορειοανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 στο Ιόνιο 7 με 8 στο Αιγαίο με μικρή ενίσχυση στα νότια τις απογευματινές ώρες.
Θερμοκρασία από 1 έως 16 βαθμούς.

Θεσσαλονίκη: λίγες νεφώσεις με τοπικές βροχές την διάρκεια της νύχτας πρός Τετάρτη.
Άνεμοι ανατολικοί βορειοανατολικοί έως 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία από 6 έως 16 βαθμούς.

Αττική: νεφώσεις κατά διαστήματα πυκνότερες με βροχές πιο σημαντικές στα βόρεια βορειοδυτικά του νομού και κυρίως στην διάρκεια της νύχτας πρός Τετάρτη ξημέρωμα.
Βελτίωση από τις βραδινές ώρες.
Άνεμοι πολύ ενισχυμένοι και σε θάλασσα και σε ξηρά από βόρειες διευθύνσεις 7 μποφόρ, που πιθανόν στα ανοιχτά του Σαρωνικού αγγίξουν και τα 8.
Από αργά το βράδυ θα αρχίσει να πέφτει η ένταση σημαντικά.
Θερμοκρασία από 7 έως 12 βαθμούς.

Γιάννης Πασπαλιάρης(Johnys Paspalje)

Total Page Visits: 3709 - Today Page Visits: 2
Spread the love