Συνεχίζεται η επέλαση της ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ και το Σάββατο 12/3/22.

Συνεχίζεται η επέλαση της κακοκαιρίας “Φίλιππος” στην χώρα μας και το σαββατοκύριακο όπου τις πρωινές ώρες του Σαββάτου θα σημειωθούν χιονοπτώσεις στα νότια τμήματα της Χαλκιδικής , στην Μαγνησία , στην Εύβοια , στις Σποράδες , χιονόνερο ή χιόνι στις Κυκλάδες και στο δυτικό τμήμα της Κρήτης . Από τις μεσημεριανές ώρες και μετέπειτα οι χιονοπτώσεις θα εντοπίζονται σε Εύβοια , Μαγνησία , Φθιώτιδα , Σποράδες , Βοιωτία , Κεντρική Πελοπόννησο ( στην ανατολική – νοτιοανατολική Πελοπόννησο πάνω από τα 100-200 μέτρα ) , στις Κυκλάδες ( πάνω από τα 100-200 μέτρα υψόμετρο ) , στην Κρήτη ( πάνω από τα 250-300 μέτρα υψόμετρο ) και στην Ανατολική Μακεδονία ενώ τις βραδινές ώρες τα φαινόμενα θα συνεχιστούν στην Νότια Εύβοια , στις Κυκλάδες ( πάνω από τα 100 μέτρα ) , στην Κρήτη ( πάνω από τα 100 μέτρα υψόμετρο ) και στην Κάρπαθο ( πάνω από τα 200 μέτρα ) . Τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής τα οποία φαινόμενα θα παραμείνουν σε Μαγνησία , Σποράδες , Εύβοια , Κυκλάδες και Κρήτη αλλά γρήγορα από τις πρωινές ώρες της Κυριακής ο καιρός θα παρουσιάσει σταδιακή βελτίωση .

Πρόγνωση Αττικής 12/3/2022
Αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις , χιονοπτώσεις θα σημειώνονται στα ανατολικά – βορειανατολικά τμήματα του νομού ( πάνω από τα 200 μέτρα ) τις πρωινές ώρες , από τις μεσημεριανές ώρες τα φαινόμενα θα ενταθούν και θα επηρεάζουν το σύνολο του νομού ( κατά τόπους πυκνές χιονοπτώσεις ) ενώ τις βραδινές ώρες θα υπάρξει ανάπαυλα των χιονοπτώσεων . Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -1 έως 7 βαθμούς , στην έναρξη των φαινομένων η θερμοκρασία θα πέφτει .

Πρόγνωση Θεσσαλονίκης 12/3/2022
Αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις τις πρωινές ώρες , από τις μεσημεριανές ώρες και μετά υπάρχει πιθανότητα να σημειωθεί παροδική χιονόπτωση και μέσα στην πόλη ενώ τις βραδινές ώρες θα παραμείνουν λίγες νεφώσεις . Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 5 βαθμούς .

Νίκος Τσιβγούλης(νικος τσιβγουλης).

Total Page Visits: 6021 - Today Page Visits: 7
Spread the love